Hvorfor samarbejder vi med velgørenhedsorganisationer?

Vi vil gerne give tilbage, til dem, der kommer til at give os så mange oplevelser for livet. Derfor har vi gennem vores tur valgt at samarbejde med forskellige velgørenhedsorganisationer. Det har været vigtigt for os at finde samarbejdspartnere, der arbejder i de områder, hvor vi skal cykle. Vi kan dog ikke udelukke at der også sniger sig en organisation med, som opererer i Danmark.

Hvordan kommer du på arbejde eller i skole, hvis du ikke kan tage bilen, toget, metroen, bussen eller cyklen? Hvor langt skal du gå hver dag for at ordne hverdagens gøremål? Vi gætter på, at det er mange kilometer og at du slet ikke når alt det du plejer at nå, når du har cykel, bil og bus til rådighed.

En dagligdag uden transportmidler er hverdagen for mange mennesker. Derfor er vi glade for at præsentere World Bicycle Relief som en af de organisationer vi samarbejder med.

Vi ved, at der er en kæmpe frihed i at kunne vælge cyklen som transportmiddel. Og det, på trods af, at vi har en masse andre måder at komme fra A-B på.

Ved at donere robuste cykler, mobiliserer World Bicycle Relief den enkelte, deres familie og hele lokalsamfund i de dele af verden, som har allermest brug for det. Cyklerne giver sundhedspersonale mulighed for at nå ud til flere, gør det muligt for landmænd og iværksættere at transportere flere varer hurtigere og gør det muligt for piger at komme sikkert i skole.

World Bicycle Relief har projekter i Afrika og Columbia.

I landdistrikterne i Columbia, er der ca. ni millioner mennesker, hvis primære transportmiddel er på gåben. Elever, sundhedspersonale og iværksættere går i flere timer for at kunne komme i skole, tilse patienter og sælge deres varer. De lange afstande udgør en stor barriere for fremskridt. Kun 17 % af eleverne i landdistrikterne fortsætter i uddannelse efter folkeskolen.

Vi linker snarest muligt til vores fundraising kampagne hos World Bicycle Relief.

https://www.powerofbicycles.org/fundraisers/Americasbybike/