Hvem er vi

Om os

Vi er et kærestepar, der bor på Amager i København. Vi elsker at bevæge os og vi cykler, vandrer og klatrer sammen. Vi deler passionen for at se verden og vi elsker at rejse sammen, opleve nye steder og nye kulturer. Vi håber på at denne rejse gør os klogere på verden, os selv og hinanden. Vi har valgt navnet Americas by bike da det dækker vores eventyr helt perfekt.

Martin Lohmann Møller

Martin Lohmann Møller

42 år. Jeg er bidt af at cykle, gerne langt, fjernt og fremmede steder. Jeg er den erfarne af os og har før cyklet fra Rotterdam til Kathmandu. En rejse på 38000km, der gav mig mange indblik og lyst til mere. Så jeg kender det der med at cykle over lange afstande og elsker det!

Jeg har rejst i mere end 75 lande og mange af dem på cykel. Hvis ikke jeg rejser på cykel, rejser jeg gerne til fods og jeg har vandret i fjerne egne som Wakhan korridoren i Afghanistan. Har rejst meget i østen i det hele taget, så det bliver meget spændende at opleve Sydamerika.   

Jeg er medlem af Eventyrernes Klub og skriver mere om mine rejser og ekspeditioner på www.martin-from.dk

Jeg arbejder med udvikling af medicinsk udstyr til øjenlæger. Det er meget inspirerende at kunne bruge teknologien til at hjælpe mennesker til at se bedre igen.

Denne tur bliver et kæmpe eventyr og jeg glæder mig til at føle den friske luft i håret, de vilde udsigter, de nye smage og alle de søde mennesker man møder undervejs.

Katja står på vandrerute

Katja Nørgaard Hansen

34 år. Jeg lever med en uudtømmelig udlængsel. Den startede da jeg som 17-årig tog til USA på highschool ophold og har siden fået mig til at flytte udenlands igen og igen til USA, Tyrkiet og Estland. 

Jeg har altid interesseret mig for verden og har en kandidat i Internationale Studier og Udvikling fra Aalborg Universitet. I mit arbejdsliv, har jeg de sidste 3.5 år arbejdet for en bedre hverdag for børn og unge med synsnedsættelse. Nu tager jeg på mit livs hidtil største eventyr med Martin.

Jeg glæder mig allermest til at vågne til fantastiske udsigter fra teltet i bjerglandskaber og til at tømme tankerne i første gear på vej op ad nogle af verdens højeste bjergpas (måske glæder jeg mig mest til følelsen af at være på toppen af de bjergpas, for der føler man sig som det sejeste menneske i verden!). Jeg glæder mig mindst til at finde ud af, hvor mange forskellige kryb, der findes i den store verden, og til at skulle cykle i hård modvind gennem Patagonien.